RİZE MÜFTÜLERİ İKİZDEREDE TOPLANDI

RİZE MÜFTÜLERİ İKİZDEREDE TOPLANDI HER AY BİR İLÇEDE TOPLANAN MÜFTÜLER HAZİRAN AYI TOPLANTISINI İL MÜFTÜSÜ NACİ ÇAKMAKÇI BAŞKANLIĞINDA İKİZDEREDE YAPTIhttps://www.haberimrize.com/rize-muftuleri-i…erede-toplandi-2 İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize ilinde görevli 11 ilçe Müftüsü her ay yaptıkları toplantıların Haziran ayı toplantısını İkizdere ilçesinde yaptı. İkizdere Müftülüğünün ev sahipliğinde Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantının başkanlığını İl Müftüsü Naci Çakmakçı yaptı. İl Müftüsü..

Tarih : Okunma : 7 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE MÜFTÜLERİ İKİZDEREDE TOPLANDI

HER AY BİR İLÇEDE TOPLANAN MÜFTÜLER HAZİRAN AYI TOPLANTISINI İL MÜFTÜSÜ NACİ ÇAKMAKÇI BAŞKANLIĞINDA İKİZDEREDE YAPTIhttps://www.haberimrize.com/rize-muftuleri-i…erede-toplandi-2

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize ilinde görevli 11 ilçe Müftüsü her ay yaptıkları toplantıların Haziran ayı toplantısını İkizdere ilçesinde yaptı.

İkizdere Müftülüğünün ev sahipliğinde Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantının başkanlığını İl Müftüsü Naci Çakmakçı yaptı. İl Müftüsü Naci Çakmakçı başkanlığındaki Haziran ayı ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Naci Çakmakçı başkanlığında yapılan İlçe Müftüleri toplantısında; Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an kursları ile ilgili il ve ilçeler de yapılacak faaliyetler konuşuldu değerlendirildi. Ayrıca din hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya İkizdere Müftüsü Nizamettin Keskin, Kalkandere Müftüsü Mehmet Emin Albayrak ,İyidere Müftüsü Yusuf Kars, Derepazarı Müftüsü Metin Dertli, Güneysu Müftüsü Hasan Faruk Satıcı ,Hemşin Müftüsü ve Pazar Müftü vekili Hasan Aydın, Çamlıhemşin Müftü vekili Ensar Ali Başoğlu Fındıklı Müftüsü Ümmet Durmuş ,Ardeşen Müftü vekili Savaş Yaylalı ve Çayeli Müftü vekili Kazım Genç katıldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş