Hakan Selim Yıldız Çayelispor’dan Ayrıldı

TFF 3. Lig ekiplerinden Smart Holding A.Ş Çayelispor, Hakan Selim Yıldız’ın futbol hayatına başka bir takımda devam etmek istemesi nedeniyle transfer görüşmelerine cevap vermediğini ve takımdan ayrıldığını duyurdu. Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Çayelispor, iç transfer görüşmelerinde altyapıdan yetişen Hakan Selim Yıldız ile transfer görüşmesi gerçekleştiremeden 21 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırmak..

Tarih : Okunma : 50 Defa Okundu... Yorum Yap

TFF 3. Lig ekiplerinden Smart Holding A.Ş Çayelispor, Hakan Selim Yıldız’ın futbol hayatına başka bir takımda devam etmek istemesi nedeniyle transfer görüşmelerine cevap vermediğini ve takımdan ayrıldığını duyurdu.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Çayelispor, iç transfer görüşmelerinde altyapıdan yetişen Hakan Selim Yıldız ile transfer görüşmesi gerçekleştiremeden 21 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırmak zorunda kaldı.

Çayelispor Kulübü Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kulübümüz oyuncularından altyapımızdan yetişmiş Hakan Selim Yıldız ile yapılan tüm iyi niyetli transfer görüşmesi taleplerine oyuncumuzun karşılık vermeyip, futbol hayatına başka bir takımda devam etmek istemesini tarafımıza bildirmesi üzerine, oyuncumuz ile transfer görüşmelerimiz tıkanmış olup anlaşma sağlanamamıştır. Hakan Selim Yıldız’a kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonra ki futbol hayatında başarılar diliyoruz.”
Hakan Selim Yıldız’ın hangi takıma transfer olacağı ise henüz bilinmiyor.

AdminAdmin

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş